Tahun 2008 tahun tukar kerajaan

Copy poster-poster ini dan emelkan seberapa banyak kepada mailing list yang kita ada. Boleh juga dicetak dan diletakkan di tempat-tempat awam. Guna sebagai bahan kempen dan memberikan kesedaran kepada rakyat kita. Alternatif lain untuk sebaran poster ini amat dialu-alukan. Terima kasih.

(klik pada gambar untuk dibesarkan)














3 comments:

Anonymous said...

salam anta, pandai sungguh anta ni kalu bab2 mcm ni

Anonymous said...

your poster rocks..if only there are more malays who like you...the world would be better..syabas

a_derome said...

Bro... please buat bbesar sikit. Biar buleh print guna A4 size or A3 size paper. Buat dua versi satu color satu black and white. Ini untuk orang buleh print dan tampal kat cermin kereta.

Kalu buleh simple message, tapi besar. Macam TAK NAK, VOTE NO TO BN
poster BN barang naik tu bagus, buat lagu tu la.

Cheers... kawe check pulok!